Pige med julekalender

Derfor skal du give dine børn en julekalender

Danske børn har fået julekalendere i over hundrede år, og det er en værdsat tradition. Der er mange teorier om, hvorfor vi begyndte at gøre det, men den mest sandsynlige forklaring er, at det var en måde at dæmpe børnenes utålmodighed, ved at give en belønning hver dag, og på den måde have mindre delmål at se frem til, i stedet for ikke at kunne vente på juleaften. Uanset set sin oprindelse, har julekalenderen for længst bevist, at det er en tradition som er kommet for at blive og som ikke forsvinder i fremtiden. Det er den simpelthen for elsket til. I dag findes der mange forskellige julekalendere, nogle mere populære end andre, så der er masser af muligheder, men hvorfor er det en god idé at give sit barn en julekalender? Få svar her.

Det kan være med til at dæmpe deres utålmodighed

Som allerede nævnt, så er juleaften den største dag på året, for de fleste børn, måske endda større end deres fødselsdag. Det er en dag der kan være svær at vente på, for de kære små, og det kan føre til både tårer og frustrationer, at skulle gå og vente så længe. En julekalender, især dem med chokolade, kan være en god måde at gøre det lettere for dem. Det gør, at de i stedet for at skulle gå og vente i 24 dage, på at få deres gaver, får en lille gave hver dag, i form af et stykke chokolade. På den måde, har de noget at se frem til hver dag, hvilket gør at selve juleaften ryger lidt ud i periferien og dermed er lettere at vente på for dem.

En julekalender der støtter et godt formål

Som forældre, kan man også benytte denne tradition, til at lære sit barn om det at gøre noget godt for andre. Der findes flere forskellige julekalendere, som støtter et godt formål, ved at man køber den. For eksempel julemærkehjem og forskellige projekter i Afrika. Ved at købe en sådan julekalender, kan man fortælle sit barn om, at der er andre børn i verden der ikke har det godt, men at vi kan være med til at hjælpe dem, ved at købe en bestemt julekalender. Hvis du gerne vil finde en julekalender til dit barn, uanset hvilken slags, så kig forbi julekalendertilboern.dk og se det store udvalg. Der er helt sikkert noget som dit barn vil elske, om det er chokolade eller det at gøre noget godt for andre.

Scroll to Top