LUKKET for salg: Alt er udsolgt og vi siger tak for i år og ønsker dig en glædelig jul

Vores træer

Grønnetops økologiske juletræer kommer fra statskontrolerede, økologiske producenter i Danmark. Det er udelukkende økologiske Nordmannsgran (ædelgran), som er den type træ der holder godt på nålene. 

Hvert eneste juletræ vi sender ud, har været igennem en manuel udvælgelsesproces. Først på plantagen og siden når vi pakker til forsendelse. Det gør vi for at sikre, at kun de bedste og pæneste træer bliver sendt ud til vores kunder. Træer er dog organiske ting og ingen træer er helt perfekte. Faktisk lidt ligesom med os mennesker og du vil altid kunne finde uregelmæssigheder ved et juletræ. Men med julepynt, gaver, lys og en stjerne i toppen, så er vi helt sikre på, at du får et smukt juletræ - og det kan du nyde med god samvittighed. 

Ved at vælge et økologisk juletræ støtter du nemlig en mere bæredygtig juletræsproduktion, der er mere skånsom mod miljøet. Når man ikke bruger pesticider kræver det dog en del mere manuelt arbejde at lave flotte træer, så derfor koster økologiske træer også mere end konventionelle træer.

Vi tror dog på, at økologi er vejen til en grønnere og mere bæredygtig fremtid. Det kan du læse et debatindlæg som vi har forfattet i Politikken her: https://politiken.dk/debat/debatindlaeg/art6251235/Dit-juletr%C3%A6-er-fyldt-med-pesticider-Roundup-og-kunstig-gr%C3%B8n-farve

økologisk juletræ  økologisk juletræ  økologisk juletræ  økologisk juletræ

Her er ses træer fra Grøn Jul økologiske juletræer på Hornsherred, Sjælland.